0
Cosul tau este gol!

PLATA SI LIVRARE

Plata
Ai la dispoziție două modalități de plată a produselor. Fie optezi pentru plata online, prin intermediul unui card de credit, fie soliciți plata ramburs. În cel de-al doilea caz, plata se va face în momentul livrării produselor, către curier, cel care va prelua contravaloarea în RON a bunurilor tale.

Firme
În cazul în care faci achiziții sub numele unei persoane juridice, va trebui să completezi un formular online cu informații referitoare la firma ta. Aceste date sunt necesare pentru generarea facturii fiscale. După plasarea comenzii și completarea informațiilor solicitate, o factură electronică va fi furnizată pe adresa de email a firmei tale. Livrarea comenzii se va face numai după ce banii aferenți comenzii au fost virați din contul firmei în contul nostru.

Livrarea în țară
Poți plasa o comandă online pe site-ul nostru fără probleme, cu mențiunea de a te afla pe teritorul României sau a introduce o adresă de livrare aferentă acestei zone. Primim comenzi și livrăm produse în orice colț al țării, cu condiția ca tu să plătești costurile comenzii plus taxele de livrare. După confirmarea comenzii și generarea facturii, produsele vor fi livrate către tine prin curier, în 1-3 zile lucrătoare, în funcție de stocurile disponibile.

Transport în București și Ilfov
Pentru București, Otopeni, Tunari, Balotești, Săftica, Corbeanca, Pipera, Voluntari, Ștefănești și Odăi, livrarea produselor se face în aceeași zi cu comanda, dacă solicitarea și confirmarea telefonică se realizează înainte de ora 14:00. Pentru comenzile înregistrate după-amiază, confirmarea comenzii și livrarea se vor face în ziua următoare, înaine de prânz.
În cazul în care cererea este primită înainte de ora 14:00, comanda va fi livrata la Chișinău în aceeași zi, în cazul în care - după ora două după-amiaza, veți primi mărfurile a doua zi înainte de prânz. În cazul în care doriți foarte repede obținerea bunurilor, se vor actualiza curierii in volumul de muncă, care vă vor spune timpul minim de livrare.
Solicitările înregistrate pe durata weekend-ului vor fi procesate întotdeauna în prima zi lucrătoare a săptămânii, luni dimineață. Costurile de transport sunt calculate în funcție de zona în care s-a solicitat livrarea produselor, în funcție de costurile curierilor. Aceste informații se pot stabili împreună cu operatorii noștri, în momentul confirmării comenzii.